Topvirk Outdoor Logo Ny

Vores Mission

Missionene med TopOutdoor.dk er at drive en webshop med salg dansk produceret udendørs møbler, grill udstyr mm. TopOutdoor er en del af Topvirk, som er en socialøkonomisk virksomhed. Det er Topvirk's mission at skabe arbejdspladser til mennesker med behov for ansættelse på særlige vilkår. Vores mission søger vi opnået ved at drive forskellige former for erhvervsvirksomhed, herunder uddannelses- og udviklingskurser og afklaringsforløb. Vi arbejder ligeledes på at fremskaffe og synliggøre muligheder for målgruppen.

Vores Vision

Vores overordnede vision er at skabe en samfundsmæssig bæredygtig, socialøkonomisk virksomhed, der kan drives uden væsentlig offentlig støtte. Heri indgår TopOutdoor.dk. Vi ønsker samtidig, at TOPVIRK er det første, arbejdsmarkedets parter i området tænker på, når der tales om det rummelige arbejdsmarked.

Om Topvirk

Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et fleksjob. Så når du bruger Topvirk eller handler på TopOutdoor.dk, så er du socialt ansvarlig og du styrker dermed det rummelige arbejdsmarked.

Det siger vores kunder

Stærkt lokal forankret

“Socialøkonomisk Virksomhed, der er stærkt lokalt forankret, og som virkelig gør noget for de svage på arbejdsmarkedet specielt for fleksjobbere, som jeg selv er.”

Flot udført arbejde

“Super flot udført malerarbejde af en skænk og tv bænk.”

God samarbejdspartner

“Super service, åben, forstående og konstruktiv samarbejdspartner.”

Kvalitets produkt

“Deres grill- og bålstativ er et virkelig godt dansk kvalitets produkt – man kan godt se, det ikke er et “Kina-vare”, som så meget andet på nettet”