Topvirks systue

Håndbold VM-bannere får nyt liv

Hos TopOutdoor.dk genanvender vi nu de farverige bannere fra kvindernes håndbold-VM 2023 til unikke og bæredygtige produkter. Snart kan du finde hængekøjer, strandtasker, sækkestole og puffer i vores webshop, skabt med fokus på kreativitet og social ansvarlighed.

Håndbold: VM-bannere får nyt liv hos TopOutdoor.dk

Hele Arena Nord i Frederikshavn og Boxen i Herning var klædt i farverige bannere, da kvindernes håndbold-VM blev afviklet i december 2023. Nu bliver materialet genanvendt til unikke hængekøjer, indkøbsnet og sækkestole, som snart kan købes her på TopOutdoor.dk.

Hos Topvirk handler vi hurtigt på gode idéer. Da vi fik tilbuddet fra DanskHåndbold og Arena Nord om at modtage de mange bannere, sagde vi straks ja. Vi involverede vores dygtige team i at udvikle kreative og bæredygtige designs, og nu er vi stolte af at kunne præsentere en eksklusiv produktserie, der inkluderer hængekøjer, strandtasker, sækkestole og puffer.

Vores mission er at skabe arbejdspladser til mennesker med særlige behov og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi producerer selv stellet til hængekøjerne af stålrester fra den lokale virksomhed Dansk Stål Design, mens de mindre rester af bannerne bliver til granulat, som genanvendes i produktionen af lydisolerende akustiklofter hos Hz Acoustic i Frederikshavn.

Dette projekt er et eksempel på, hvordan vi hos Topvirk lever op til vores principper om social ansvarlighed, bæredygtighed og værdi på bundlinjen. Vi er meget stolte af at være en del af denne spændende rejse, hvor vi giver nyt liv til brugte materialer og skaber innovative produkter.

Kan snart købes her på TopOutdoor.dk

Vi glæder os over den positive respons, vi allerede har modtaget, og vi sætter snart produktionen i gang, så du også kan få fingrene i disse unikke og bæredygtige produkter på webshoppen.

Hold derfor godt øje med vores webshop, TopOutdoor.dk, hvor du snart kan finde hele vores nye kollektion af produkter lavet af VM-bannere. Vi er sikre på, at du vil elske dem lige så meget, som vi gør!

Topvirk hængekøje og stativ
Hængekøje lavet af genbrugmateriale fra VM-Bannere og vores egenproducerede hængekøjestativ i galvaniseret stål.