SKU : Grill-04 Kategori :

Go Green – Firkantet engangstallerken – 6 stk.

13,95 kr.

På lager

Produkt Info

Go Green – Firkantet engangstallerken – 6 stk.

Firkantede engangstallerkner, lavet af sukkerør. Tallerknerne er 15 x 15 cm.

  • Antal pr. pk.: 6 stk.
  • Størrelse på tallerken: 15 x 15 cm.
  • Materiale: Sukkerrør
  • Farve: Hvid

 

Engangsservice fremstillet fra sukkerrør udgør en ansvarlig, grøn løsning til enhver festlig lejlighed, sammenlignet med traditionelt engangsservice. Sukkerrørsserviset laves af de ubrugelige dele af sukkerrør, der er efterladt efter sukkerfremstilling. Dermed udnyttes allerede eksisterende ressourcer fremfor at skabe en øget efterspørgsel på nye. Sukkerrør er en bæredygtig plante, der genopstår hvert år, og produkterne er fuldstændigt komposterbare.

Afskaffelse: Du kan kompostere engangsservice lavet af sukkerrør eller smide det i din bioaffaldsbeholder. Husk dog, at kun mængder passende til husholdningsbrug kan smides i den grønne affaldsbeholder. For bedst mulig nedbrydning er det anbefalet, at du river servicet i mindre stykker inden det kasseres, hvis det er muligt.

Fortrydelsesret – Der gives 14 dages fuld returret og 2 års reklamationsret på varer købt på vores webshop. Læs mere her.

Alle pakker sendes med PostNord. Vi afsender ordre alle hverdage mellem 8-12. Leveringstid er derefter 1-2 hverdage.

Click & Collect – Du har mulighed for at afhente din ordre på vores adresse på hverdage mellem 8-12. Du får direkte besked når din ordre er klar til afhentning.

Andre har også købt