SKU : Grill-10 Kategori :

Teleskop Grillspyd – 73 cm.

29,95 kr.

Ikke på lager

Produkt Info

Teleskop Grillspyd – 73 cm.

Oplev magien ved udendørs madlavning med vores teleskopiske grillspyd, et uundværligt redskab for enhver grillentusiast eller friluftslivselsker. Spydets kompakte længde på 24 cm. gør det nemt at transportere, men det kan strække sig op til en imponerende 73 cm., så du kan holde sikker afstand fra bålets varme flammer.

Dette grillspyd er perfekt til at grille pølser, marshmallows eller hvad end du har lyst til over bålet. Med sin udtrækbare funktion, sikrer det en behagelig, sikker og bekvem grilloplevelse. Tag den med på camping, til stranden, i baghaven eller hvor du end elsker at nyde et udendørs måltid.

  • Grillspyd længde: Justerbart fra 24 til 73 cm.
  • Materiale: Spyd i Rustfrit stål, og plast håndtag

 

Prøv vores Y-Stave – et praktisk redskab, der giver dig mulighed for at støtte dit grillspyd, så du kan undgå anstrengte arme og risikere maden ryger ned i flammerne.

Fortrydelsesret – Der gives 14 dages fuld returret og 2 års reklamationsret på varer købt på vores webshop. Læs mere her.

Alle pakker sendes med PostNord. Vi afsender ordre alle hverdage mellem 8-12. Leveringstid er derefter 1-2 hverdage.

Click & Collect – Du har mulighed for at afhente din ordre på vores adresse på hverdage mellem 8-12. Du får direkte besked når din ordre er klar til afhentning.

Andre har også købt