SKU : TK-Grillspyd-6-Pak Kategori :

6-Pak Teleskop Grillspyd – 81 cm.

Original price was: 234,00 kr..Current price is: 179,00 kr..

På lager

Produkt Info

Teleskop Grillspyd – 81 cm. – 6-Pak

Oplev magien ved udendørs madlavning med vores teleskopiske grillspyd, et uundværligt redskab for enhver grillentusiast eller friluftslivselsker. Spyddets kompakte længde på 30 cm. gør det nemt at transportere, men det kan strække sig op til en imponerende 81 cm., så du kan holde sikker afstand fra bålets varme flammer.

Disse grillspyd er perfekt til at grille pølser, skumfiduser eller hvad end du har lyst til over bålet. Med sit justerbare teleskop-funktion, sikrer det en behagelig, sikker og bekvem grilloplevelse. Tag den med på camping, til stranden, i baghaven eller hvor du end elsker at nyde et udendørs måltid.

Det justerbare teleskop grillspyd kommer i 6 forskellige farver i denne pakke.

  • Pris er for 6 stk. Teleskop Grillspyd
  • Grillspyd længde: Justerbart fra 30 til 81 cm.
  • Materiale: Spyd i Rustfrit stål, plast- og træ håndtag

 

Prøv vores Y-Stave – et praktisk redskab, der giver dig mulighed for at støtte dit grillspyd, så du kan undgå anstrengte arme og risikere maden ryger ned i flammerne. Fås kun hos TopOutdoor.

Fortrydelsesret – Der gives 14 dages fuld returret og 2 års reklamationsret på varer købt på vores webshop. Læs mere her.

Alle pakker sendes med PostNord. Vi afsender ordre alle hverdage mellem 8-12. Leveringstid er derefter 1-2 hverdage.

Click & Collect – Du har mulighed for at afhente din ordre på vores adresse på hverdage mellem 8-12. Du får direkte besked når din ordre er klar til afhentning.

Tilbud

Andre har også købt