TopOutdoor Produkter

TopOutdoor.dk Gratis Fragt

Vores produkter

Grill- og grill udstyr - Engangsservice - Outdoor Deko - Udeliv
Outdoor Cozy

Grill & Bålstativ

Dansk Produceret

Højdejusterbart og drejeligt bålstativ, der er lavet i på Topvirks egen produktion i Frederikshavn – mere lokalt bliver det ikke.

Nemt at sætte op

Støb bålstativet i jorden, der hvor du ønsker det skal stå – så har du et bålstativ til mange års hyggestunder med grill, snobrød mv. Perfekt til haven, sommerhuset, fællesarealet osv.

Robust & Holdbart

Bålstativet er lavet i galvaniseret stål, som ikke ruster og kan holde udendørs i mange år. Bålstativ er inkl. grillrist.

Grill Udstyr

Vi har hvad du skal bruge

Vi har alt fra alt fra non-stick grill måtter, grillspyd, grill handsker, grill lighter, pizzasten til BBQ Grillsæt og meget mere. 

Mangler du noget

Er der grill produkter som du mangler? Så har vi dem sikkert på vores shop. Er der noget vi ikke har, så kontakt os gerne for at høre om vi kan skaffe det hjem.

Y-Stave til Grill og Bål

Har du set vores egenproducerede Y-Stave? Med vores Y-Stave kan du nemt holde din snobrødsstav, pandekagepandestav, pølsespyd, grillspyd og meget mere uden at få trætte arme.

Service & Engangsservice

Engangsservice - Når det skal være nemt

Vi har både tallerkener og krus i engangsservice, når det skal være lidt nemt. Perfekt til udflugt eller til fest, hvor man ikke gider opvasken.

Mange Bæredygtige Varer

Vores engangskrus er lavet af genbrugsplast og bomuld. Vores tallerkener er lavet af sukkerrør og udgør en ansvarlig, grøn løsning til enhver festlig lejlighed, sammenlignet med traditionelt engangsservice. Vi tilbyder også genbrugeligt service – som er lavet af træ mm.

Mangler du noget engansservice

Står du og mangler noget engangsservice, som vi ikke har. Så er du velkommen til at kontakte os. Også gerne ved større bestillinger.

Outdoor Deko og Julelys

Sortiment af Deko Stål Juletræer

Fra oktober 2023, vil vi kunne tilbyde vores længe ventede stål juletræer i tre forskellige størrelser. De er produceret i Frederikshavn, og er så pæredansk som det kan være. De er både dekorative og robuste og kommer i naturlig rust patineret farve.

Løbende nye produkter

Vi vil op imod jul komme med yderligere produkter i denne kategori, så hold øje med de nye varer her – måske finder du netop det du står og mangler til din udendørs pynt.

Lys og Batterier

Du finder også lyskæder og batterier her. Lyskæderne er til både indendørs og udendørs brug – og passer perfekt til vores forskellige deko udendørs pynt og stål juletræer.

Udeliv

Vi har hvad du skal bruge

Her finder du alt fra varmepuder, hængekøjer, picnic tæpper, fiske- og festival stole, fodertønder og meget mere.

Mangler du noget

Er der ude-produkter, som du ikke kan finde? Spørg os gerne om vi kan skaffe dem til dig. 

Vi får løbende nye varer

Vi får løbende nye varer hjem, ligesom vi selv producerer nye varer løbende. Så hold øje med vores webshop for nyheder.